B Kullbergs Konsult Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och B Kullbergs Konsult Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och B Kullbergs Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för B Kullbergs Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

B Kullbergs Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-01. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som B Kullbergs Konsult Aktiebolag ska trivas.

B Kullbergs Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B Kullbergs Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är B Kullbergs Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med B Kullbergs Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-51250.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med B Kullbergs Konsult Aktiebolag är Kullberg, Bengt Åke Villy som är född 1945 och har titeln Likvidator, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

B Kullbergs Konsult Aktiebolag har 556343-0775 som sitt organisationsnummer.