Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-22. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag ska trivas.

Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av konfektyrer, bijouteri- artiklar, ur-artiklar och textilvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-10728.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag är Jannemyr Åhlin, Eva Berit Anneli som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhlin, Hans Arne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Mats Roland som är född 1963 och har titeln Revisor, Mats Sjöholms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Tore Andersson i Sölvesborg Aktiebolag har 556335-9735 som sitt organisationsnummer.