Ahlgren Finans- och Konsult Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Ahlgren Finans- och Konsult Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ahlgren Finans- och Konsult Aktiebolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ahlgren Finans- och Konsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Blekinge län.

Sedan 1988-08-26 så har Ahlgren Finans- och Konsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ahlgren Finans- och Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Ahlgren Finans- och Konsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Yndev. 5, 294 33, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Ahlgren Finans- och Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på 0456-13120.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion och idka därmed förenlig verksamhet, bedriva handel och konsultverksamhet med livsmedel samt bedriva ekonomisk konsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ahlgren, Britt-Marie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Bengt Göran Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ahlgren Finans- och Konsult Aktiebolag har 556332-1032 som sitt organisationsnummer.