Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag

Blekinge län

Information

Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1988-08-10. Men sedan 1989-01-01 så har Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Norjev. 49, 294 76, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52145.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom byggnadsplåtslageri, smide, försäljning av byggnadsmaterial samt förvaltning av fastigheter.

Firmatecknare för Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag och det är följande personer, Lind, Ulf Peter Ola som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Ulf Fred Lennart som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Plåtslagarelind Montagebolag Aktiebolag är 556329-3330.