Hennings Rökeri & Fiskaffär Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva rökeri, handel med färsk fisk och restaurang samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hennings Rökeri & Fiskaffär Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Hennings Rökeri & Fiskaffär Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1988-05-02 så skapades Hennings Rökeri & Fiskaffär Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hennings Rökeri & Fiskaffär Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hennings Rökeri & Fiskaffär Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556324-1750 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Hennings Rökeri & Fiskaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Hennings Rökeri & Fiskaffär Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-52050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hennings Rökeri & Fiskaffär Aktiebolag är Knutsson, Bo Arnold som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Ingrid Maria Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .