Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-04-13. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag ska trivas.

Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva -köp, försäljning och förmedling av promotionartiklar, -köp, försäljning och uthyrning av maskiner, inventarier och transportmedel företrädesvis inom branscherna livsmedles, verkstads, fastighets, transport, fordons samt inom offentlig förvaltning, -köp, försäljning och uthyrning av fastigheter, - äga och förvalta värdepapper, och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-15140.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Strand, Anders Olof -Strand, Lars Johan -Strand, Lars Olof Valentin.

De som är på något sätt har med Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag är Strand, Lars Olof Valentin som är född 1942 och har titeln VD, Strand, Lars Olof Valentin som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rylander, Hans Peder som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Pär Bernhard Ygge som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Anders Olof som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Lars Johan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotMånsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Fruit Distribution i Sölvesborg Aktiebolag har 556323-0837 som sitt organisationsnummer.