ALBAC Fastigheter AB

Blekinge län

Information

ALBAC Fastigheter AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I ALBAC Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Barbro Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bengt Alve som är född 1951 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ALBAC Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ALBAC Fastigheter AB på telefon 0456-41771.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är ALBAC Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

ALBAC Fastigheter AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ALBAC Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ALBAC Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ALBAC Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

ALBAC Fastigheter AB har 556323-0209 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.