Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag

Blekinge län

Information

Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Hans Einar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Elin Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag på telefon 0456-41840.

Bolaget skall bedriva tillverkning och renovering av kökssnickerier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Svarta Kök, Kök- och luckrenovering Aktiebolag har 556320-6225 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.