Informationshuset i Småland Aktiebolag

Blekinge län

Information

Informationshuset i Småland Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Informationshuset i Småland Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Informationshuset i Småland Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Informationshuset i Småland Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Informationshuset i Småland Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Informationshuset i Småland Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandv. 66, 294 72, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-57170.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Informationshuset i Småland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Informationshuset i Småland Aktiebolag har idag 556317-6790 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Informationshuset i Småland Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom information, PR, reklam och marknadsföring samt tillverkning, försäljning och uthyrning av härtill hörande material och utgivning av tryckta alster i anslutning därtill liksom handel med konst, fastigheter, värdepapper och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Informationshuset i Småland Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Axel Roland som är född 1943 och har titeln VD, Karlsson, Axel Roland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Klüft, Axel Ernst Joakim som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindström, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .