J-E.N. Mjölktransporter Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, företrädesvis mjölktransporter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J-E.N. Mjölktransporter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är J-E.N. Mjölktransporter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1988-01-21 så skapades J-E.N. Mjölktransporter Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel J-E.N. Mjölktransporter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

J-E.N. Mjölktransporter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556316-9654 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är J-E.N. Mjölktransporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med J-E.N. Mjölktransporter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-61179 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom J-E.N. Mjölktransporter Aktiebolag är Nilsson, Jan-Erik Jörgen som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Rose-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .