K.G. Mattisson Maskin Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva handel med maskiner och utrustningar för den mekaniska verkstadsindustrin, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för K.G. Mattisson Maskin Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är K.G. Mattisson Maskin Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1988-01-13 så skapades K.G. Mattisson Maskin Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556315-6537 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är K.G. Mattisson Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med K.G. Mattisson Maskin Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-57050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom K.G. Mattisson Maskin Aktiebolag är Wahlberg, Berndt Gustaf som är född 1945 och har titeln Likvidator, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .