Jims Färg & Måleri Aktiebolag

Blekinge län

Information

Jims Färg & Måleri Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Jims Färg & Måleri Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jims Färg & Måleri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Jims Färg & Måleri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jims Färg & Måleri Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jims Färg & Måleri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Storg. 28, 294 31, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-12425.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jims Färg & Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jims Färg & Måleri Aktiebolag har idag 556315-5042 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Johansson, Eva Marie-Louise -Persson, Leif Börje Ronny är den som för stunden ansvarar för Jims Färg & Måleri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva färghandel och måleriverksamhet samt bedriva värdepappersförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Jims Färg & Måleri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Leif Börje Ronny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Marie-Louise som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .