Björkängsgården SPA AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Björkängsgården SPA AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Björkängsgården SPA AB är ett av dem. Statusen för Björkängsgården SPA AB är att Bolaget är aktivt.

Björkängsgården SPA AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-15. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Björkängsgården SPA AB ska trivas.

Björkängsgården SPA AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva SPA verksamhet med tillhörande friskvård, massage, hudvård, fotvård, kurbad, kurbehandling samt rumsuthyrning, förvaltning av fastigheter och aktier och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björkängsgården SPA AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Björkängsgården SPA AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Björkängsgården SPA AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-50800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Björkängsgården SPA AB är Kronkvist, Kjell Yngve som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ove Uno som är född 1932 och har titeln Suppleant, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Björkängsgården SPA AB har 556306-4541 som sitt organisationsnummer.