Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag

Blekinge län

Information

Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1987-07-07. Men sedan 1992-01-01 så har Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skogslyckeg. 13, 294 34, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sölvesborg arbetar för att företag som Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva undervisning i och behandling av psykologisk problematik samt organisationsutveckling och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Forsberg, John Christer -Forsberg, Stina-Britta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Forsberg, John Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Stina-Britta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Blekinge Psykologbyrå Aktiebolag är 556300-8761.