Folkesson Bil AB

Blekinge län

Information

Föremålet för boalgets verksamhet är att bedriva handel med nya och begagnade bilar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Folkesson Bil AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Folkesson Bil AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1987-03-09 så skapades Folkesson Bil AB och företaget är har F-skattsedel Folkesson Bil AB har haft det sedan 1994-01-01.

Folkesson Bil AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556294-7571 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Folkesson Bil AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Folkesson Bil AB så går det att nå dem via telefon på 0456-12390 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Folkesson Bil AB är Folkesson, Mats Folke Staffan som är född 1952 och har titeln Extern VD, Gustafsson, Paul Marcus som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Jan Harald Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisor, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.