M & L Edvinsson AB

Blekinge län

Information

M & L Edvinsson AB är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I M & L Edvinsson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvinsson, Linda Mari som är född 1954 och har titeln Suppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med M & L Edvinsson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå M & L Edvinsson AB på telefon 0456-41020.

Bolaget ska bedriva äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är M & L Edvinsson AB av bolagstypen Aktiebolag.

M & L Edvinsson AB är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

M & L Edvinsson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och M & L Edvinsson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M & L Edvinsson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

M & L Edvinsson AB har 556293-8505 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.