Stål & Rörmontage i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Stål & Rörmontage i Sölvesborg Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Stål & Rörmontage i Sölvesborg Aktiebolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Stål & Rörmontage i Sölvesborg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Blekinge län.

Sedan 1987-02-19 så har Stål & Rörmontage i Sölvesborg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Stål & Rörmontage i Sölvesborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Stål & Rörmontage i Sölvesborg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ysanev. 390, 294 92, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Stål & Rörmontage i Sölvesborg Aktiebolag så kan ni göra det på 0456-31205.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av stål- och rörkonstruktioner samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Södergren, Torsten Göran Ronny som är född 1958 och har titeln VD, Södergren, Torsten Göran Ronny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bengt Ola som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Sven Inge Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Per Åke Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Susanne Mari-Louis som är född 1961 och har titeln SuppleantBDO Sydost AB som är född och har titeln Revisor, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Södergren, Susanne Mari-Louis Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Stål & Rörmontage i Sölvesborg Aktiebolag har 556292-0453 som sitt organisationsnummer.