Sture Svensson Synvårds Aktiebolag

Blekinge län

Information

Sture Svensson Synvårds Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Sture Svensson Synvårds Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Helena Margareta som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Jonasson Otterskog, Ulla Helena som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sture Svensson Synvårds Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sture Svensson Synvårds Aktiebolag på telefon 0456-12649.

Bolaget skall bedriva försäljning av optik ävensom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sture Svensson Synvårds Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sture Svensson Synvårds Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sture Svensson Synvårds Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Sture Svensson Synvårds Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sture Svensson Synvårds Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Dahle, Inger Margareta -Jakobsson, Helena Margareta -Jonasson Otterskog, Ulla Helena

Sture Svensson Synvårds Aktiebolag har 556284-1766 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.