Agerums Industriservice Aktiebolag

Blekinge län

Information

Agerums Industriservice Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Agerums Industriservice Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Agerums Industriservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Agerums Industriservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Agerums Industriservice Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Agerums Industriservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torupsv. 9, 277 36, Vitaby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-72410.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Agerums Industriservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Agerums Industriservice Aktiebolag har idag 556280-4202 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Agerums Industriservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reparation och montage å industribyggnader och maskiner jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Agerums Industriservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Hans Göran Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Annika Viola Elenor som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .