Björklidens Materialaffär i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Björklidens Materialaffär i Sölvesborg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Björklidens Materialaffär i Sölvesborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Björklidens Materialaffär i Sölvesborg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556278-8009.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0456-52147 alternativt besöka eller skicka post till Björklidens Materialaffär i Sölvesborg Aktiebolag på följande adress Haveliden 105, 294 95, Sölvesborg.

Björklidens Materialaffär i Sölvesborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Björklidens Materialaffär i Sölvesborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Åsa Kristina som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning samt försäljning av monteringsfärdiga garage och stugor och därmed förenlig verksamhet.