Hörviks Rökeri Aktiebolag

Blekinge län

Information

Hörviks Rökeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Hörviks Rökeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hörviks Rökeri Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1986-04-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kustv. 3, 294 74, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hörviks Rökeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-519000.

Sölvesborg arbetar för att företag som Hörviks Rökeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hörviks Rökeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva förädling av fiskeprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hörviks Rökeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hörviks Rökeri Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Rolf Göran som är född 1953 och har titeln VD, Svensson, Rolf Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Sven Åke som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahrberg, Jan Peter Christian som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Fohlin, Bert Johnny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Håkan Ingvar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot.Olofsson, Thomas Berndt Magnus som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hörviks Rökeri Aktiebolag är 556275-3896.