Jan Eriks Optik Aktiebolag

Blekinge län

Information

Jan Eriks Optik Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Jan Eriks Optik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Jan-Erik Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Aina Gudrun Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jan Eriks Optik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jan Eriks Optik Aktiebolag på telefon 0456-10491.

Bolaget skall bedriva optikerverksamhet med legitimerad optiker samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jan Eriks Optik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jan Eriks Optik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jan Eriks Optik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jan Eriks Optik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jan Eriks Optik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jan Eriks Optik Aktiebolag har 556272-7486 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.