Sölvesborgs Invest Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Sölvesborgs Invest Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sölvesborgs Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sölvesborgs Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sölvesborgs Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-02-13. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sölvesborgs Invest Aktiebolag ska trivas.

Sölvesborgs Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och uppsättning av kakel, bedriva handel med värdepapper och konstglas samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sölvesborgs Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25.

Idag är Sölvesborgs Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sölvesborgs Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-14290.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Sölvesborgs Invest Aktiebolag är Åberg, Bert Tommy som är född 1955 och har titeln VD, Åberg, Bert Tommy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åberg, Ulla Berit Margreth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomén, Lars Olle Edvard som är född 1948 och har titeln Revisor, Nordström, Johan Bengt Oscar som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Sölvesborgs Invest Aktiebolag har 556272-4772 som sitt organisationsnummer.