Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag

Blekinge län

Information

Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Löparev. 1, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-10046.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag har idag 556270-9260 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och service av cyklar, mopeder, gräsklippare, båtmotorer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Berners Cykel- & MC-Service Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgman, Gert Erik Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgman, Rita Ann-Kristin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .