Aktiebolaget Mjällby Målning- & Blästring

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Mjällby Målning- & Blästring. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Mjällby Målning- & Blästring i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Mjällby Målning- & Blästring är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Blekinge län.

Sedan 1985-10-24 så har Aktiebolaget Mjällby Målning- & Blästring varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Mjällby Målning- & Blästring Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Mjällby Målning- & Blästring så kan man gör det genom att posta ett brev till Industriv. 1, 294 39, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Mjällby Målning- & Blästring så kan ni göra det på 0456-31777.

Bolaget skall utföra blästring och målning av järnkonstruktioner samt saneringsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Virtanen, Jouko Juhani som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Virtanen, Petri Juhani Niklas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Virtanen, Marko Juhani Mattias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Virtanen, Jouko Juhani .

Aktiebolaget Mjällby Målning- & Blästring har 556266-8128 som sitt organisationsnummer.