RS Fastigheter i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

556265-9143 är organisationsnummer för företaget RS Fastigheter i Sölvesborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RS Fastigheter i Sölvesborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som RS Fastigheter i Sölvesborg AB finns i.

RS Fastigheter i Sölvesborg AB har varit registrerat sedan 1985-11-22 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RS Fastigheter i Sölvesborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

RS Fastigheter i Sölvesborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RS Fastigheter i Sölvesborg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med RS Fastigheter i Sölvesborg AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-31205 eller genom brev på följande adress:
Ysanev. 390, 294 92, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med RS Fastigheter i Sölvesborg AB och det är Södergren, Torsten Göran Ronny som är född 1958 och har titeln VD, Södergren, Torsten Göran Ronny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Susanne Mari-Louis som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,