Tärnö Bolagen Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Tärnö Bolagen Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Tärnö Bolagen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Tärnö Bolagen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556264-5837.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Tärnö Bolagen Aktiebolag på följande adress Tärnö, 374 93, Karlshamn.

Tärnö Bolagen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tärnö Bolagen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Simone Iréne Marion som är född 1968 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fiske, partihandel med fisk, beredningar av fisk, byggnationsarbeten, markarbeten, sjötransporter samt därmed förenlig verksamhet.