MAGNIMEK Aktiebolag

Blekinge län

Information

MAGNIMEK Aktiebolag är ett bolag som finns i Sölvesborg. I MAGNIMEK Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnesjö, Magnus Edgar som är född 1952 och har titeln VD, Magnesjö, Magnus Edgar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Iris Teresia som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnesjö, Kerstin Gunilla som är född 1950 och har titeln Suppleant, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med MAGNIMEK Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MAGNIMEK Aktiebolag på telefon 0454-46919.

Bolaget skall utföra service och reparationsarbeten inom mekanisk industri, maskin- och motorrenoveringar främst mekaniska verkstadsmaskiner samt driva mekanisk verkstadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är MAGNIMEK Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MAGNIMEK Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MAGNIMEK Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och MAGNIMEK Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MAGNIMEK Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berntsson, Iris Teresia -Magnesjö, Magnus Edgar

MAGNIMEK Aktiebolag har 556263-8311 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.