Swede-In Design Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swede-In Design Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Swede-In Design Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1985-08-07 så skapades Swede-In Design Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Swede-In Design Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Swede-In Design Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556263-8071 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Swede-In Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Swede-In Design Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-10821 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swede-In Design Aktiebolag är Johansson Rubin, Maria Evelyn Janet som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rubin, Maria Christin Alexandra som är född 1982 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .