Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1987-12-18. Men sedan 1988-01-01 så har Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bjärarydsv. 310, 294 93, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-30389.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt handel med värdepapper.

Firmatecknare för Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Rolf Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nicklas Lennart som är född 1971 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lennart Svenssons Bygg Aktiebolag är 556263-3189.