Bas-Mink Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva pälsdjursuppfödning och bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bas-Mink Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Bas-Mink Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1987-12-16 så skapades Bas-Mink Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bas-Mink Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bas-Mink Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556260-8934 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Bas-Mink Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Bas-Mink Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-51448 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bas-Mink Aktiebolag är Säll, Anders Rune som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Säll, Barbro Ann-Katrin som är född 1959 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.