Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-08-08. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag ska trivas.

Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uppfödning av och handel med pälsdjur, handel med skinn, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-30371.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Elvy Birgitta -Gustavsson, Sten Svante Gustav -Gustavsson, Sten Tomas Roger.

De som är på något sätt har med Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag är Gustavsson, Sten Tomas Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Per-Ola Morgan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Sten Svante Gustav som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Elvy Birgitta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Åsa Birgitta Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Sandbäcks Pälsdjursfarm Aktiebolag har 556260-7852 som sitt organisationsnummer.