KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-03-12. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag ska trivas.

KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultativa tjänster inom redovisning, administration och ekonomistyrning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-32990.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag är Nilsson, Eva Kristina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Melander, Jens Uno som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Melander, Lars Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

KN Revision i Sölvesborg Aktiebolag har 556257-6180 som sitt organisationsnummer.