Björne Kjellssons Åkeri Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Björne Kjellssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Björne Kjellssons Åkeri Aktiebolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1985-03-11 så har Björne Kjellssons Åkeri Aktiebolag varit registrerat. Idag är Björne Kjellssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Björne Kjellssons Åkeri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till RONNEBYGATAN 49, 371 34, Karlskrona. Vi ni istället prata med Björne Kjellssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på 0455-341100.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, transport och försäljning av kylda och frysta livsmedel, företrädesvis kyckling, rökt fisk samt grönsaker, bedriva fastighetsförvaltning samt handel med och förvaltning av värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kjellsson, Per Ingmar Ulrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjellsson, Tord Björne Ingmar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Barbro Maria Camilla som är född 1968 och har titeln Suppleant, Fexby, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Björne Kjellssons Åkeri Aktiebolag har 556257-5810 som sitt organisationsnummer.