SAKYAB AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och SAKYAB AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SAKYAB AB är ett av dem. Statusen för SAKYAB AB är att Bolaget är aktivt.

SAKYAB AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-12-20. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SAKYAB AB ska trivas.

SAKYAB AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av smidesartiklar, böcker, bär, grönsaker och blommor samt bärodling, bedriva byggverksamhet, äga och förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SAKYAB AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är SAKYAB AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med SAKYAB AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-30303.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olofsson, Jonas Adrian -Olofsson, Linnéa -Persson, Jan Ove Mikael.

De som är på något sätt har med SAKYAB AB är Olofsson, Märit Helén som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olofsson, Jonas Adrian som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Linnéa som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Susanne Anneli som är född 1962 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Ove Mikael som är född 1958 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln RevisorTönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

SAKYAB AB har 556253-4254 som sitt organisationsnummer.