Aktiebolaget H-Konsult i Sölvesborg

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Aktiebolaget H-Konsult i Sölvesborg. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget H-Konsult i Sölvesborg tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget H-Konsult i Sölvesborg är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556248-5093.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0456-12060 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget H-Konsult i Sölvesborg på följande adress Järnvägsg. 4, 294 34, Sölvesborg.

Aktiebolaget H-Konsult i Sölvesborg är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget H-Konsult i Sölvesborg så sitter följande personer i styrelsen: , Olofsson, Elsa Ingrid Solvig som är född 1943 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra ritnings- och konsultarbeten inom byggnadsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.