Hugosson & Persson Fisk Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall förädla och försälja fisk, förädla och förvalta fastigheter, bedriva handel med aktier och andra värdepapper, uthyrning av inventarier, fordon och lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hugosson & Persson Fisk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Hugosson & Persson Fisk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1984-05-14 så skapades Hugosson & Persson Fisk Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hugosson & Persson Fisk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hugosson & Persson Fisk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556243-4570 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Hugosson & Persson Fisk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Hugosson & Persson Fisk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-56160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hugosson & Persson Fisk Aktiebolag är Juteskär, Sven-Johan Wendel som är född 1968 och har titeln VD, Juteskär, Sven-Johan Wendel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Almgren, Sten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Per Ola som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars-Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln RevisorHåkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .