Improsan Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Improsan Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Improsan Aktiebolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1987-03-16 så har Improsan Aktiebolag varit registrerat. Idag är Improsan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Improsan Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Improsan Aktiebolag så kan ni göra det på 0456-14680.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med kemiska preparat och träskyddsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Göransson, Bengt Åke Jörgen som är född 1948 och har titeln VD, Göransson, Bengt Åke Jörgen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Christel Annette som är född 1959 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas styrelseledamoten och suppleanten var för sig. .

Improsan Aktiebolag har 556241-6387 som sitt organisationsnummer.