C.T. Cell Tech Energy Systems Aktiebolag

Blekinge län

Information

556239-8502 är organisationsnummer för bolaget C.T. Cell Tech Energy Systems Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C.T. Cell Tech Energy Systems Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som C.T. Cell Tech Energy Systems Aktiebolag finns i.

C.T. Cell Tech Energy Systems Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-01-31 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för C.T. Cell Tech Energy Systems Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

C.T. Cell Tech Energy Systems Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C.T. Cell Tech Energy Systems Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med C.T. Cell Tech Energy Systems Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-23456 eller genom brev på följande adress:
Tredenborgsv. 16, 294 35, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva handel, marknadsföring och konsult- verksamhet inom batteri- och elektronikkomponent området samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C.T. Cell Tech Energy Systems Aktiebolag och det är Aspe, Joakim Gunnar som är född 1967 och har titeln VD, Aspe, Joakim Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Darfelt, Åke Oswald som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zellner, Karl Josef som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Revisor, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln RevisorHäggkvist, Carina Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Jacobsson, Carl-Magnus Rune som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor