Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag

Blekinge län

Information

Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Höjdv. 9, 294 77, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-21905.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag har idag 556239-4444 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, reparation-och försäljning av transportfordon, handel med reservdelar till fordon samt bedriva därmed föenlig verksamhet.

I Ebbes Åkeri-Reparationer Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kjellsson, Claes Patrik Joakim som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellsson, Kjell Ivar Nichlas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellsson, Kurt Ebbe Ingvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellsson, Elsie Majbritt som är född 1934 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .