Teko-Tryck i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Teko-Tryck i Sölvesborg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Teko-Tryck i Sölvesborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Teko-Tryck i Sölvesborg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556238-6309.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-13253 alternativt besöka eller skicka post till Teko-Tryck i Sölvesborg Aktiebolag på följande adress Thure Carlssons v. 4, 294 35, Sölvesborg.

Teko-Tryck i Sölvesborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Teko-Tryck i Sölvesborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Larsson, Ulf Rune som är född 1955 och har titeln Suppleant , Olofsson, Lars Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tryckning av textilier jämte härmed förenlig verksamhet.