Norje Foder Aktiebolag

Blekinge län

Information

Norje Foder Aktiebolag är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Norje Foder Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jeppsson, Ola Ingeman som är född 1953 och har titeln VD, Jeppsson, Ola Ingeman som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sten Jeppe Ingeman som är född 1916 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norje Foder Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Norje Foder Aktiebolag på telefon 0456-31017.

Bolaget skall bedriva lantbruk, svinproduktion, päljdjursuppfödning, handel med spannmål odh förädling av fodermedel, handel med värdepapper samt inköp och förvaltning av fast egendom samt bedriva campingrörelse ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Norje Foder Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Norje Foder Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Norje Foder Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Norje Foder Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norje Foder Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Norje Foder Aktiebolag har 556236-5485 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.