Jofac Verktygs Aktiebolag

Blekinge län

Information

Jofac Verktygs Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Jofac Verktygs Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jofac Verktygs Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Jofac Verktygs Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jofac Verktygs Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jofac Verktygs Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skogsv. 7 A, 294 33, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-12404.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jofac Verktygs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jofac Verktygs Aktiebolag har idag 556234-3730 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jofac Verktygs Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tilverkning och försäljning av verktyg med tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

I Jofac Verktygs Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Bengt Roland som är född 1940 och har titeln VD, Persson, Bengt Roland som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Irene Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .