Hälsosam Förvaltning AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Hälsosam Förvaltning AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Hälsosam Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Hälsosam Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Hälsosam Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1983-07-13. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Hälsosam Förvaltning AB ska trivas.

Hälsosam Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom företag- och personalutveckling, handel med och förvaltning av aktier, äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hälsosam Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14.

Idag är Hälsosam Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Hälsosam Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8502515.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hälsosam Förvaltning AB är Johansson, Thorsten som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Thorsten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Erik Gustav Alexander som är född 1984 och har titeln Suppleant, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Hälsosam Förvaltning AB har 556231-5571 som sitt organisationsnummer.