Hälleviks Snickeri Aktiebolag

Blekinge län

Information

Hälleviks Snickeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Hälleviks Snickeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hälleviks Snickeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Hälleviks Snickeri Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1983-05-11. Men sedan 1984-01-01 så har Hälleviks Snickeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tomas v. 1, 294 72, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hälleviks Snickeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52018.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Hälleviks Snickeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hälleviks Snickeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, förädla och förvalta fastigheter, bedriva handel med aktier och andra värdepapper, därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hälleviks Snickeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hälleviks Snickeri Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Anders Evert Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvinsson, Eva Ingela Lise-Lotte som är född 1957 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hälleviks Snickeri Aktiebolag är 556229-5872.