Sölvesborgs Husförmedling & Bygg Aktiebolag

Blekinge län

Information

556225-0638 är organisationsnummer för företaget Sölvesborgs Husförmedling & Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sölvesborgs Husförmedling & Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Sölvesborgs Husförmedling & Bygg Aktiebolag finns i.

Sölvesborgs Husförmedling & Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-02-08 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sölvesborgs Husförmedling & Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sölvesborgs Husförmedling & Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sölvesborgs Husförmedling & Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Sölvesborgs Husförmedling & Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-71302 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, försäljning av hus samt fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Sölvesborgs Husförmedling & Bygg Aktiebolag och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,