Ingemansson Jordbruks Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Ingemansson Jordbruks Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Ingemansson Jordbruks Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Ingemansson Jordbruks Aktiebolag är momsregistrerat sedan1983-01-01 och har organisationsnummer 556223-7130.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-30380 alternativt besöka eller skicka post till Ingemansson Jordbruks Aktiebolag på följande adress Vikakvarnsv. 65, 294 93, Sölvesborg.

Ingemansson Jordbruks Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ingemansson Jordbruks Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Ingemansson, Jan Henrik Ingeman som är född 1941 och har titeln Suppleant , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva lantbruk, uppfödning av svin och kyckling, handel med spannmål, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.