P Nordqvists Seafood Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och P Nordqvists Seafood Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och P Nordqvists Seafood Aktiebolag är ett av dem. Statusen för P Nordqvists Seafood Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

P Nordqvists Seafood Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-05-13. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som P Nordqvists Seafood Aktiebolag ska trivas.

P Nordqvists Seafood Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av sillkonserver och andra fiskprodukter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P Nordqvists Seafood Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är P Nordqvists Seafood Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med P Nordqvists Seafood Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-51490.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med P Nordqvists Seafood Aktiebolag är Nilsson, Birgitta Ann-Charlott som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Kjell Henning Tommy som är född 1948 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

P Nordqvists Seafood Aktiebolag har 556217-6056 som sitt organisationsnummer.