Mekonomen Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

556216-4250 är organisationsnummer för företaget Mekonomen Sölvesborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mekonomen Sölvesborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Mekonomen Sölvesborg Aktiebolag finns i.

Mekonomen Sölvesborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-03-29 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mekonomen Sölvesborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Mekonomen Sölvesborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mekonomen Sölvesborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Mekonomen Sölvesborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-41760 eller genom brev på följande adress:
Bilg. 1, 294 31, Sölvesborg

Bolaget skall driva försäljning av bilreservdelar och biltillbehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mekonomen Sölvesborg Aktiebolag och det är Arrskog, Hans-Erik Anders som är född 1955 och har titeln VD, Arrskog, Hans-Erik Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidebjer, Håkan Vilhelm som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSvantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,