Ma Ca Rep. och Svetsservice Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall driva maskinreparationer och svetsservice inom industrin, förvärva, förvalta och försälja aktier och värdehandlingar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ma Ca Rep. och Svetsservice Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Ma Ca Rep. och Svetsservice Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1982-03-26 så skapades Ma Ca Rep. och Svetsservice Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556216-2858 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Ma Ca Rep. och Svetsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Ma Ca Rep. och Svetsservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ma Ca Rep. och Svetsservice Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .